+36 30 424 98 08 makeuptetovalas@gmail.com

Ajak tetoválás

Szeretnél dúsabb ajkakat? Vagy esetleg túl világosnak, fakónak tartod az ajkad színét? Akkor érdemes a sminktetoválást választani!

Úgy érzed, hogy ajkad formája nem tetszik, vagy túl fakó, esetleg nem szimmetrikus, nem elég telt, herpesz, vagy egyéb oknál fogva heges….

… akkor tökéletes megoldás az ajaktetoválás!

Szájtetoválások típusai:

Félsatír/ finom púderes lágysatír

Ennél a technikánál nincs az ajak teljesen besatírozva a száj felületén. Színválasztásnál, minél inkább törekszünk a saját ajkak színének megerősítésében. Inkább a teltebb ajkú vendégeimnek ajánlom.

Teljes satír

Vékony ajkak esetében ez a megfelelő, ideális megoldás. Színválasztásban már jobban el lehet rugaszkodni a száj alap színétől, hiszen itt a teljes ajak felülete satírozva van. Itt is választhatunk természetes, finom natúr színeket, erősebb színválasztásnál, rúzsozott hatást érhetünk el.

3D-s 

Teljes satírt készítünk, annyi különbséggel az előzőtől, hogy több színnel érjük el a színátmenetet, amely 3D-s hatást kölcsönöz ajkainknak. Itt is megjegyzem, hogy a dúsabb ajkú vendégeknél mutat.

Fontos tudni, hogy a szín és a forma kiválasztásánál, megtervezésénél az arc és az egyéniséggel megegyező harmóniát érjünk el. Közösen megbeszéljük, mit kíván elérni a vendég, és mint sminktetováló, szakmailag alátámasztva adok segítséget a végeredményhez!

Ha mindketten úgy gondoljuk, hogy a megtervezett ajaktetoválás tökéletesen fog harmonizálni, elkezdődhet a tetoválás elkészítése.