+36 30 424 98 08 makeuptetovalas@gmail.com

A sminktetoválás szerteágazó világának egyik leggyorsabban fejlődő ágazata a szemöldök tetoválás. Napjainkban nem divat már az egyszínű, vastag, szigorúnak ható szemöldök, a természetes szépségé a főszerep!

 

 

 Válogass kedvedre a szemöldök tetoválás legújabb trendjei között!

Púderes hatású soft powder szemöldök tetoválás

A púderes szemöldök szemöldök tetoválás az élethű, természetes hatású szemöldököt hangsúlyozza, hasonló képpen, mint a mikroszálas szemöldök tetoválás, viszont technikájában különbözik.

A púderes hatású szemöldök tetoválásnál, nem szálakat tetoválok, hanem finom, frissen festett, vagy épp sminkelt hatást keltek, amely egy gyönyörű, sűrűbb hatású, határozottabb szemöldököt eredményez. Mivel több árnyalatot használok, a soft powder szemöldök tetoválásod nem lesz túlzóan karakteres, szigorú, hanem természetes hatásával a saját szépséged emeli ki. Finoman, pontszerűen, pixelszerűen viszem be a pigmenteket a bőr hámrétegébe. Ez a felső réteg, ahol nincsenek idegek, így nem fáj miközben tetovállak. Közkedvelt, mivel nem töményen, határozottan marad a bőrben, hanem légiesen, így belesimul az eredeti szemöldöködbe.

Sokkal tartósabb, mint a szálas szemöldök tetoválás, legkorábban 1-1,5 év múlva szükséges visszajönni korrekcióra,

soft powder szemöldök tetoválás
Soft powder szemöldök tetoválás

Komolyan mondom, öröm, hogy nem kell minden reggel pomádéznom, púdereznem rajzomgatnom a szemöldökömet!

A púderes hatásút választottam, addig rajzolta, igazította Ági, amíg mindketten rá nem bólintottunk, hogy: Igen! Ez lesz az igazi!

És az is lett! Egyszerűen imádom! 😀 

Adri

Ombre hatású soft powder szemöldök tetoválás

A púderes mellett a soft powder szemöldök tetoválás másik változata az Ombre, melynél a színekkel és a bevitt anyag mennyiségével játszom, így alakítom ki a színátmenetes hatást. A kivitelezést meghatározza a bőr típusa, illetve hogy van e már korábbi szemöldök tetoválásod. Nem ad határozott kontúrt, hanem belesimul a bőrbe, így sokkal természetesebb hatást ad, mint a régi kontúros satír. Mivel ez is soft powder, így a korrekció itt is 1-1,5 év múlva esedékes.

Soft powder ombre szemöldök tetoválás

Komolyan mondom, öröm, hogy nem kell minden reggel pomádéznom, púdereznem rajzomgatnom a szemöldökömet!

A púderes hatásút választottam, addig rajzolta, igazította Ági, amíg mindketten rá nem bólintottunk, hogy: Igen! Ez lesz az igazi!

És az is lett! Egyszerűen imádom! 😀 

Adri

Ombre Soft powder szemöldök tetoválás

Szálas szemöldök tetoválás 

A szupertermészetes hatás trendje, amellyel mindenkit lenyűgözöl majd!

A mikroszálas szemöldök tetoválás, más néven microblanding szemöldök esetén nem satírozok, hanem szálanként “rajzolom” meg az új szemöldököd. Ezt nem hagyományos tetováló géppel végzem, hanem egy speciális microblanding géppel, ami sokkal vékonyabb tűvel rendelkezik, ezáltal természetesebb vonalakat fog eredményezni.

Először az igényeid szerint előrajzoljuk, megtervezzük a formát. Majd attól függően, mennyire szoktad erősen sminkelni magad a hétköznapokban, az általad választott színnel elkezdem felrajzolni a szálakat a valódi szemöldökszálaid alá. Mivel a szálas szemöldök tetoválás esetén szó szerint szálanként készül az új szemöldököd, hosszabb időt szükséges rászánni, de az eredményért maximálisan megéri! Élethű hatás, amely egyedülálló, és kifejezetten a Te igényeid és elvárásaid szerint készül.

Ha valakinek csak kiegészítésre szorul a szemöldökszőrzete, a mikroszálakkal láthatatlanul lehet pótolni, sűríteni és megformázni a szemöldököt.

A szálas szemöldöktetoválás annyira valósághű, hogy senki nem fogja észrevenni, hogy nem az eredeti szemöldököd ilyen tökéletes! Fontos megjegyezni, hogy kevésbé tartós, mint a soft powder szemöldök tetoválás, itt fél-1 év múlva lehet szükség a korrekcióra. 

A mikroszálas tetoválást választottam, mert nagyon ritkán sminkelem magam, én inkább a természetesség híve vagyok!
Így sokkal dúsabbnak tűnik a szemöldököm, illetve az egyik kissé hiányos is volt, már az is a múlté! Abszolút elégedett vagyok!
Köszönöm Ági mégegyszer, hogy ezt a fazont ajánlottad! 🙂 <3 

Lilla

 

Talán még most barátkozol a gondolattal, hogy a reggeli hosszasan elnyúló sminkelést kiváltod egy tökéletes púderes, vagy épp szálas szemöldök tetoválással. Az is megeshet, hogy egy korábbi, rossz minőségben elkészített, elrontott szemöldök néz Veled szembe a tükörbe minden egyes nap, és ezt szeretnéd helyre hozni.

Bármi legyen is motivációd, egy dolog nagyon fontos! Csak is olyan szakemberre bízd magad, akik kezei valóban biztonságban érzed Magad.

Ezen az oldalon megmutatjuk Neked, hogy a melyek az aktuális trendnek megfelelő szemöldök tetoválás fajták.